Modeflops voor de herfst

23 Oktober 2018

modeflops-voor-de-herfst-1Mode is er om jezelf te uitten en ook om jezelf te leren kennen. Maar er zijn een paar mode-items die je deze herfst beter in je kast laat hangen.

Enkellaarsjes zijn de perfecte schoenen voor in de herfst, maar als het enkellaarzen met hoge veters, bloemenvoering en geweven accenten zijn dan laat je ze beter in de kast staan.

Deze herfst is in de ban van nep bond, maar als het bond is dat er nep uitziet met plastic vezels en je van ver al kunt zien dat het nep is, dan trek je het beter niet aan. Plooirokken zijn een must voor deze herfst, een plooirok tot de knie daarentegen niet.

Ook best opletten met kleuren. Lichte groene kleuren, of mint laat je beter in de kast hangen, net zoals blauwe kleuren behalve als het een rijk en vol blauw is. Paars is een gevaarlijke kleur deze lente, soms werkt het en soms niet, net zoals pastelkleuren.

Trek vooral aan wat jij leuk vindt, en als jouw favoriet item in je kast nu een mintgroene plooirok is die tot aan de knie komt, bewijs iedereen dan dat ze fout zaten!

Kosta redactie