Natasja moest René bescheiden houden

5 Februari 2018

natasja-moest-rene-bescheiden-houden-1Natasja Froger heeft tijdens de carrière van haar echtgenoot René hem regelmatig moeten zeggen dat hij het te hoog in zijn bol kreeg.

"Als ik merkte dat René in zo'n modus zat, zei ik: Er staan daar twee vuilniszakken, die moeten nog aan de straat worden gezet. Niet alleen René, veel artiesten worden zo bewonderd dat ze soms denken dat ze de paus zelf zijn."

De zanger moest volgens Natasja even wennen toen zij niet langer beschikbaar was voor alle huishoudelijke en praktische zaken nadat ze begon met haar carrière als presentatrice. "Ik reed de kinderen overal naartoe, ik waste de voetbalkleren voor het hele team, ik deed boodschappen en als René tot laat 's nachts een concert had, liet ik 'm uitslapen, bracht ik 's ochtends de krant op bed met een kopje thee.

Dat veranderde ineens allemaal en daardoor raakte René in conflict met zichzelf. Enerzijds gunde hij het me zo, maar anderzijds vond hij het erg onhandig. Plots moest hij zijn optreedpak zelf naar de stomerij brengen of ook boodschappen doen. Vond hij moeilijk, maar inmiddels allang niet meer."

Kosta redactie