NIEUW: De Kosta App

1 Januari 2020

nieuw-de-kosta-app-1Op onze website kunt u al gedurende langere tijd zien wanneer de Kosta op de minuut nauwkeurig bij een distributie punt geleverd is. Dit functioneert o.a. ook via een App die gebruikt word door ons distributie team. Nog een App en een paar technische stappen verder en op het moment dat ons distributie team de Kosta bij een distributie punt afgeeft krijg je een melding op je telefoon.

En dit is wat we gedaan hebben. Nog makkelijker kunnen we het niet maken toch? Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer toegevoegd aan onze App, zoals onze belangrijke telefoonnummers, medische zorg en uiteraard de TV Gids. Nog een groot voordeel van een App is dat telefoonnummers direct gebeld kunnen worden, en dat GPS locaties direct in uw Maps app (zoals o.a. Google maps) geopend kunnen worden.

Het meeste werk is gegaan naar het zo makkelijk mogelijk aanpasbaar maken van de App. Zo kunnen we snel en makkelijk functies aan de App toevoegen en wordt de App op uw telefoon volledig automatisch geüpdatet.

Deze Kosta App is pas de eerste versie, en we hebben nog genoeg ideeën om hem nog handiger te maken. Ook ontvangen we natuurlijk graag feedback van jullie. Alhoewel de App op 10.228 verschillende Android apparaten werkt hebben we dit uiteraard niet kunnen testen.

Wat Apple aangaat moeten onze Iphone gebruikers nog iets langer wachten. We werken hard aan een IOS versie.

Download de App via: https://app.kostanieuws.com

Kosta redactie