Oud-leerling van school Marbella, gearresteerd voor stelen computers uit klaslokalen.

5 December 2019

oudleerling-school-marbella-stelen-computers-1De nationale politie heeft in Marbella twee mannen van 34 en 22 jaar gearresteerd, beiden van Spaanse nationaliteit, die verantwoordelijk zouden zijn voor een  overval met geweld. Een van de gearresteerden was bijkbaar een leerling van de school, dus hij kende de faciliteiten. De gearresteerden braken in in de school op 11 november en stalen vier computers, een televisie en geld, zoals gemeld door de Nationale Politie in een verklaring. Tijdens de overval werden ze betrapt door de bewaker van het centrum en sloegen op de vlucht.

Bij een huiszoeking bij een van de verdachten hebben agenten twee gestolen computers en televisie teruggevonden. Het politieonderzoek begon dezelfde ochtend van de overval na een klacht van de bewaker van de school die zei dat hij twee personen had betrapt die in een van de klaslokalen spullen hadden gestolen en dat ze waren gevlucht en vier computers, een televisie en geld hadden meegenomen. Om toegang te krijgen tot de kamer waar de gestolen goederen zich bevonden, braken ze enkele ramen.

Het onderzoek heeft de vermeende daders geïdentificeerd, twee lokale mannen, 34 en 22 jaar oud, met het feit dat een van hen een leerling van de school was geweest die de ander toegang zou hebben gegeven omdat hij de faciliteiten kende, volgens de politie.

Kosta redactie