Romantische uitstapjes voor Valentijnsdagromantische-uitstapjes-voor-valentijnsdag-1

7 Februari 2018

Voor wie nog wat inspiratie nodig heeft voor deze speciale dag zetten we enkele activiteiten op een rijtje die je samen met je partner kan doen op de dag van de liefde.

Houd er wel rekening mee dat 14 februari dit jaar op een woensdag, een normale werkdag dus, valt en je daardoor misschien de activiteit naar het weekend of een ander moment moet verplaatsen.

Wij wensen iedereen alvast een fijne Valentijnsdag met onze tips!

 

Een dagje spa romantische-uitstapjes-voor-valentijnsdag-2

Wie houdt er niet van? Heerlijk opwarmen in de sauna of het Turkse stoombad, lekker bubbelen in het bubbelbad en dit allemaal in een relaxte sfeer? Zij die willen kunnen er ook nog een massage bijnemen om het helemaal compleet te maken.
Wij hebben er eentje gevonden in hammamstijl. Neem een kijkje op onderstaande link en dan genieten maar!
Meer informatie: http://malaga.hammamalandalus.com/en/

 

Een romantische wandeling romantische-uitstapjes-voor-valentijnsdag-3

Droom samen weg tijdens een wandeling in de prachtige botanische tuin van Málaga. Een  moment om samen te genieten van de fauna en flora die Málaga te bieden heeft.

De tuin, die in 1943 erkend werd als “historische kunsttuin”, beslaat 3,5 hectare. De belangrijkste waarde vinden we in de karakteristieke topografie, de intacte vormgeving en de verzameling subtropische bloemen en planten die het herbergt. Gelegen aan de zijkant van een kleine berg en met een aangelegde tuin, volgen watervallen, beekjes en beken, fonteinen, trappenhuizen, serres, grote bomen en oude palmen elkaar op; deze laatsten vormen één van de beste collecties in Europa.

Genoeg om te ontdekken op deze romantische dag.
Meer informatie: http://laconcepcion.malaga.eu/

 

Witte dorpen bezoeken romantische-uitstapjes-voor-valentijnsdag-4

Ga er samen met je partner even tussenuit en geniet van één van de pittoreske witte dorpen die hier in de omgeving te vinden zijn.

Je kan een hotelletje zoeken en meteen blijven overnachten, maar ook een romantisch diner om te genieten van de plaatselijke gastronomie mag niet op een bezoek worden overgeslagen.

Aan jullie de keuze. Een kijkje op onderstaande site kan je alvast op weg helpen.
Meer informatie: https://devourmalagafoodtours.com/5-absolutely-breathtaking-white-villages-in-malaga/

 

Een romantische boottocht romantische-uitstapjes-voor-valentijnsdag-5

Schenk deze ongelooflijke en intieme ervaring aan uw partner en beleef een onvergetelijke soiree aan de Costa del Sol. Boek nu en geniet van een diner en een boottocht voor twee. Deze aanbieding is beschikbaar in Marbella, Benalmádena, Málaga, Torremolinos en Caleta de Velez.

U kunt dineren in de haven met uw boot aangemeerd, of u kunt gaan zeilen en genieten van deze culinaire ervaring op zee.
Omgeven door water, ver weg van de ruis en het lawaai, is de beste manier om een ontspannen, intieme sfeer te creëren.

Deze boottocht omvat: de boottocht in een zeilboot bij de baai van Málaga of aan de kust van Benalmádena, een schipper die de boot zal besturen en een diner voor twee.
De geschatte tijd van deze tocht is twee uur varen en twee uur genieten van het diner in de haven.

De mogelijkheid bestaat ook om te blijven overnachten op de boot.
Meer informatie: https://barcoenalquiler.es/en/romantic-dinner-cruise/

Kosta redactie