Politie vangt slang die werd gevonden in een kinderwagen

10 Augustus 2018

slang-in-kinderwagen-1De locale politie heeft een gezin in Málaga uit een nachtmerrie geholpen door een gevaarlijke slang van 1.2 meter te vangen die zich verscholen had in de kinderwagen van het gezin. De slang was het huis, notabene gelegen in een woonwijk, binnengedrongen en hield zich schuil in de kinderwagen.

De eigenaar van het huis werd alert toen hij geluiden hoorde en bewegingen zag in de tuin. Hij belde daarop de politie die snel ter plaatse was. “Het bewoog heel snel en ik wist niet was het was totdat het dier weer het huis inglipte” aldus de geschrokken bewoner.

Tijdens de pogingen het dier te vangen heeft de slang de politie diverse malen aangevallen waarbij deze zelfs pobeerde te bijten in de beschermde handschoenen die de agenten droegen.

Uiteindelijk kreeg de politie de slang met een klem te pakken welke gebruikt werd om het dier geen pijn te doen. Het dier is overgebracht naar een lokale dierenopvang en zal na herstel weer worden teruggeplaatst in zijn natuurlijke habitat.

Kosta redactie