Trouwfeest jurkjes voor de herfst

10 Oktober 2018

trouwfeest-jurkjes-1Op een trouwfeest ziet iedereen er graag magisch uit, vooral de bruid en haar bruidegom, maar dat wil niet zeggen dat jij er ook niet fantastisch mag uitzien!

Voor een trouwfeest in de herfst is het belangrijk dat je rekening houdt met het weer, de ene moment kan de zon schijnen en dan kan het beginnen regenen. Gelukkig hebben we er in Spanje niet teveel problemen mee, maar je kan maar beter voorbereid zijn. Daarom is het belangrijk dat je je niet te warm, maar ook niet te licht kleed.

Kies voor warme kleuren. Vooral warme geel- en oranjetinten zijn ideaal. Een andere leuke outfit is een Japans geïnspireerd jurkje. Daarmee bedoelen we een jurkje dat meer wegheeft van een dunne lange jas, die je kruislings over je lichaam bindt met een touwtje. Meestal in zijde of een stof die hierop lijkt, met een leuke bloemachtige print. Een split is ook altijd leuk voor een trouwfeest, ook in de herfst.

Nog een leuk idee is om voor een lange jas te kiezen. Je kent ze wel, het geeft je een Sherlock Homes gevoel. En niet als jas over je jurrk, maar als jurk zelf. Gedurfder, maar ideaal voor de herfst! Als je graag experimenteert met stofjes dan zouden we zeggen: doen! Verschillende texturen en stofjes zijn perfect voor een trouwfeest, en het laat je stralen op een feest!

Kosta redactie