Promotor commerciële en vrijetijdspark zal 22 miljoen euro investeren in verbetering toegang Torremolinos

25 December 2019

verbetering-toegang-torremolinos-1Het bedrijf schat dat de werken de capaciteit van de toegang van voertuigen tot de gemeente met zes zullen vermenigvuldigen door het toevoegen van vijf nieuwe rijstroken met verschillende rotondes.

Torremolinos begint zich voor te bereiden op het Intu-winkel- en vrijetijdspark, een van de meest ambitieuze complexen die de afgelopen jaren voor de provincie zijn gepland. Aanstaande vrijdag heeft men het plan overhandigd voor de weg die zal leiden naar de nieuwe ingang van de gemeente vanaf de A-7 en de AP-7, werken waarvan de kosten door het bedrijf zullen worden gedragen.

Het project, dat op bijna 22 miljoen euro is begroot, omvat het feit dat de nieuwe toegangen de capaciteit van de toegang van voertuigen tot Torremolinos met zes zullen vermenigvuldigen door het toevoegen van vijf rijstroken, zeven in totaal, door verschillende rotondes. De werkzaamheden beginnen in het eerste kwartaal van 2022 met als doel dat het Intu-park en zijn partner Eurofund, opgevat als een kleine stad van 235.000 vierkante meter en acht themawijken, in 2023 zijn deuren opent.Kosta redactie