Voordelen van het drinken van water

24 Augustus 2018

water-drinken-1Water, iedereen weet dat we het nodig hebben, maar kennen jullie ook alle voordelen van het drinken van water?

Water helpt namelijk bij het afvallen. Doordat je water drinkt voorkom je de kans op hongeraanvallen, ook helpt het als je een glas drinkt vlak voor je gaat eten. Het bevat 0 calorieën, dus het vult je op zonder dat je er van bij zult komen.

Water kan nog meer dan dat alleen. Zo geeft het je ook meer energie en helpt het je om beter te presteren. Het verkoelt je en het houdt je jong!

Als je dacht dat dat alles was, dan ben je verkeerd. Water regelt de stoelgang, wat je dan weer helpt bij het afvallen en het geeft een boost aan je immuunsysteem. En als je last hebt van blessures helpt het ook om blessures te voorkomen.

Water is misschien niet gemaakt door een tovenaar of gebracht door feeën. Maar het kan je wel helpen bij veel kwaaltjes!

Veel mensen drinken pas als ze dorst hebben, maar dat is al een teken van uitdroging. En vaak grijpen we ook naar alles behalve water. Drink eens een week 2 liter per dag water. Je zal zien, het doet wonderlijke dingen met je lichaam. Fysiek en mentaal!

Kosta redactie