Kosta’s wereldbeker 2018 winactie

4 Juni 2018

wereldbeker-2018-winactie-1Het wereldkampioenschap voetbal, meestal WK genoemd, is een toernooi dat om de vier jaar georganiseerd wordt. Het wordt gehouden tussen de nationale teams die bij FIFA aangesloten zijn. Het kampioenschap, inclusief voorrondes, valt geheel onder toezicht van de Wereldvoetbalbond FIFA, maar wordt georganiseerd door de continentale bonden.

Het is weer zover, het WK komt er bijna aan en wij bij Kosta komen al helemaal in voetbalstemming. Om de pijn wat te verzachten nu Nederland niet mee doet, hebben wij een nieuwe wedstrijd voor jullie. Het enige wat je hiervoor moet doen is onze Kosta facebookpagina goed in het oog houden.

Er zullen vier prijzen te winnen zijn. Een prijs wordt uitgereikt bij 1/8 finale, 1/4 finale, 1/2 finale en natuurlijk bij de finale.

De prijzen worden gesponsord door Absolute Media, met een waarde tot 500 euro, waarvoor onze dank aan Maurice en zijn team.


Houd dus vanaf 14 juni onze Facebookpagina goed in de gaten, want dan begint de wedstrijd. De laatste winnaar wordt verkozen op 16 juli 2018. Je maakt dus een maand lang kans op fantastische prijzen!


Tijdlijn wedstrijd:

Vanaf 14 juni t/m 29 juni kun je doorgeven op Facebook welke clubs er de 1/8 finale zullen winnen. Op 4 juli wordt dan de eerste winnaar bekend gemaakt.

Op 4 en 5 juli kun je doorgeven welke clubs er de 1/4 finale zullen winnen. De winnaar van deze ronde wordt bekendgemaakt op 8 juli.

Vanaf 4 juli t/m 8 juli kun je doorgeven welke clubs de 1/2 finale zullen winnen volgens jou. De winnaar van deze ronde wordt bekendgemaakt op 12 juli.

Tot slot kun je van 12 t/m 14 juli doorgeven wat de eindscore zal zijn van de finale. De winnaar zal bekend gemaakt worden op 16 juli.


Veel succes !

Kosta redactie