Blazer en spijkerbroek is de combinatie voor dit najaar

1 Oktober 2018

blazer-en-spijkerbroek-voor-dit-najaar-1 Je hebt vast wel een spijkerbroek in je kast liggen, en met de herfst en winter voor de deur is het dan ook de perfecte tijd om ze uit je kast te halen.

Spijkerbroeken zijn de meest gekozen broek voor in de herfst en winter. Voornamelijk omdat de broek zeer isolerend is en je dus lekker warm houdt tijdens de koude dagen van het najaar. Maar het is ook zeer populair, zeker als je er een blazer op aandoet.

De populairste spijkerbroeken van het jaar is de “mom jeans”. Het is een spijkerbroek die iets hoger komt dan een normale broek en hij zit ook was losser, comfortabel en modieus dus. Vaak wordt de broek ook opgerold aan de enkel en dan een leuke sportschoen of enkellaars eronder. Doe daar dan nog een leuke witte bloes, en een blazer bovenaan en je look is compleet!

De meest verkochte blazer is één met een print op. Niet te fel of gek, een simpele blazer met fijne lijntjes of een geruite print op. Vaak wordt de blazer ook ingewisseld voor een lange jas, maar ook wel met knopjes en een kraag. De langere variant van de blazer zeg maar. Het is een klassieke maar stijlvolle look, die je de hele herfst en winter kan aandoen!

Tip! Als je graag enkellaarsjes draagt kies dan voor de “Chelsea boot”, razend populair en simpel. Perfect voor het najaar, zeker met deze combinatie!

Kosta redactie