Gadgets  gadgets-van-de-maand-augustus-1
van de maand augustus

23 Augustus 2018


 

 

 

Draagbare barbecue

gadgets-van-de-maand-augustus-2

Voor de grote fans van barbecueën is er nu de draagbare barbecue, een echte must-have voor tijdens de zomer. Deze handige barbecue komt in een koffer die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Ook is hij handig om thuis te gebruiken, aangezien je hem gewoon op tafel kan zetten wanneer je hem nodig hebt en weer netjes opbergt in de koffer na gebruik.

Je hebt dan ook geen groot terras of een grote tuin nodig om hem te gebruiken. Neem hem mee naar het strand, het park, een festival of de camping. Je kunt nu te allen tijde gezellig barbecueën.

Deze koffer die van staal gemaakt is, vouw je gemakkelijk open en is zodoende in een handomdraai gereed voor gebruik. Er zit een rooster in waar je allerlei lekkers op kan klaarmaken. Het rooster zet je op de uitgeklapte koffer en onder het rooster kan je in een handig bakje de kolen warm maken.

Na gebruik verwijder je de kolen, doe je het bakje en het rooster weer in de koffer en klapt deze dicht zodat alles netjes opgeborgen is. Laat het smaken!

Meer informatie: www.sunvibes.fr

 

 

Shoo Away Insectenverjager

gadgets-van-de-maand-augustus-3

We houden er allemaal wel van om in de zomer gezellig buiten te eten. Het is natuurlijk wel zo dat je dan vaak last kan krijgen van vervelende insecten die op al dat lekkers afkomen. Met deze Shoo Away insectenverjager heb je daar gelukkig geen last meer van.

Dit apparaat zorgt ervoor dat vliegen en andere insecten verjaagd worden en dit zonder vieze geuren of gevaarlijke chemicaliën. Met dit apparaatje blijven er ook geen dode beestjes op tafel liggen.

Het apparaatje heeft roterende vleugels die geluidloos ronddraaien en zo de insecten verjagen. Je kan het dichtbij je etenswaren zetten om de insecten weg te jagen. Indien je een grote tafel hebt moet je er wel meerdere gebruiken.

Het apparaatje werkt met twee AA batterijen. Wanneer je de vleugels aanraakt, stoppen de vleugels met draaien, waardoor het volledig veilig is om te gebruiken met kinderen in de buurt.

Dit stijlvolle apparaatje valt niet op op de tafel, waardoor je rustig kunt genieten van een heerlijke maaltijd zonder vervelende insecten.

Meer informatie: www.shooaway.com

Kosta redactie